sobota 5. května 2012

Jak vybrat náušnice Swarovski

Náušnice Swarovski - jak vybrat náušnice
Navstevnik stranek si precetl zpravu
Právě jsem dokončila 10ti stránkový eBook zdarma - "Jak vybrat náušnice, které Vám budou slušet". Věřím, že Vám tento eBook pomůže vybrat si takové náušnice Swarovski, které Vám budou opravdu slušet a rozzáří Váš obličej.

Nebo pokud vybíráte náušnice pro svou ženu, přítelkyni, sestru, dceru či kamarádku - vyberte takové, které se budou skvěle hodit právě k ní a potrhnou její ženskost a krásu.

Čtěte dále...

Ať už si vyberete náušnice Swarovski, nebo jakékoli jiné náušnice, mohou zvýraznit Vaši krásu, podtrhnout Váš styl a doladit Vaše oblečení. Ovšem velká část žen si náušnice neumí správně vybrat a místo, aby svou krásu zvýraznily, náušnice na nich vypadají spíše jako “pěst na oko”. Bohužel většina těchto žen, nebo těch, kteří je obdarovávají šperky, neví, jak správně vybrat náušnice podle tvaru svého obličeje. Náušnice Swarovski coby dárky pak leží ve šperkovnici ladem, protože žena se v nich necítí dobře, nebo je naopak nosí, přestože jí nesluší.

Také mám takové náušnice Swarovski doma, které nenosím, protože je dárce špatně vybral. Dostala je k narozeninám a bohužel se vůbec nehodí k mému tvaru obličeje. Kdyby měl dárce informace, které jsem sepsala do tohoto eBooku, určitě by se mu lépe vybíralo.

Proto jsem napsala tento eBook, aby Vám pomohl vybrat si takové náušnice Swarovski, které Vám budou opravdu slušet a rozzáří Váš obličej. Nebo pokud vybíráte náušnice pro svou ženu, přítelkyni, sestru, dceru či kamarádku - vyberte takové, které se budou skvěle hodit právě k ní a potrhnou její ženskost a krásu.

Objednejte si eBook ZDARMA - Jak vybrat náušnice, která Vám budou slušet


Stačí vyplnit tento formulář a eBook zdarma Vám bude zaslán do 10 minut ve formátu PDF na Váš e-mail.

*  Email:
    Jméno:


Vaše data jsou v bezpečí - SmartEmailing.cz

Pokud umíte anglicky, doporučuji také toto video, ve kterém jsou některé zásady, jak vybrat správně náušnice (ať už vybíráte náušnice Swarovski nebo jakékoli jiné) hezky popsány. V eBooku najdete mnohem více příkladů jednotlivých náušnic Swarovski i ručně vyráběných náušnic.

1 komentář:

  1. Nejlepší je vybírat si dle tvaru obličeje, barvy vlasů a náušnice si předem vyzkoušet. Pokud náušnice vybírá muž může se poradit s prodavačkou - nejlepší je donést fotku obdarované.

    OdpovědětVymazat